Arkiv

Lyssignala i Førdepakken er endra!

Lyssignala i Førdepakken er av ein ny type som gjev grønt, kvitt og oransje lyssignal ved passering av bomstasjonen.

Det har tidlegare vore informert om grønt, kvitt og ikkje noko lyssignal, men det oransje lyssignalet erstattar funksjonen til ikkje noko lyssignal.

Vi orienterer også om at dei første dagane etter oppstart av innkrevjinga, så vil lyssignala kunne avvike frå det normale, pga forseinka registrering av passeringar frå bomstasjonen. Og du kan dermed oppleve å få oransje lys, sjølv om avtala di er gyldig. Dette vil ordne seg i løpet av veka.

Dette betyr lyssignala i Førdepakken:

  • Grønt pluss-signal får du når brikka er lest og passering er lasta avtalen.
  • Kvitt pluss-signal får du når ny faktura på forskotsavtala /avtaletrekket er undervegs. På etterskotsavtaler får du kvitt lyssignal når fakturafristen har gått ut.
  • Det nye lyset, oransje kamerasignal, får du når passeringa er registrert utan brikke, eller dersom AutoPASS-brikka ikkje er registrert. Det betyr at det er teke bilete av registreringsskiltet.
Lyssignal

 

Les meir om Lyssignala

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden!

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden! Du bruker en nettleser som ikke støttes av dette nettstedet. Dette betyr at noen funksjoner ikke fungerer som de skal. Bruk eller oppgrader / installer en av de følgende nettlesere for å dra full nytte av dette nettstedet.
- Takk!
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux